Онлайн Запитване

Посетете ни във Facebook Посетете ни в Twitter Посетете ни в LinkedIn

i can too.eu

Бизнес-закуска дебат на тема Европейски фондове - възможности за финансиране на предприятията в рамките на оперативните програми 2014-2020

 На 14 октомври 2016 г. Българска асоциация на консултантите по европейски програми (БАКЕП) взе участие в Бизнес-закуска дебат на тема Европейски фондове - възможности за финансиране на предприятията в рамките на оперативните програми 2014-2020, организирано от Френско-българската търговско-промишлена палата  в сътрудничество с  "Фонд мениджър на финансови инструменти в България" и Френския институт. 

По време на събитието представителите на БАКЕП направиха кратко представяне на различните възможности за кандидатстване в рамките на оперативните програми 2014-2020. Деница Николова,лен на УС на БАКЕП и ръководител на Работната група по ОПРЧР към асоциацията представи Оперативна програма развитие на човешките ресурси 2014-20250.

Панелът предизвика голям интерес, а участието на представителите на БАКЕП , като презентатори го направи интересно и полезно. Организаторите отправиха покана за бъдещо ползотворно сътрудничество с БАКЕП.

Бизнес-закуската дебат на тема Европейски фондове - възможности за финансиране на предприятията в рамките на оперативните програми 2014-2020 бе открита от г-н Стефан Дюлае, президент на ФБТИК с презентация се включи и почетния гост на събитието г-н Валери Белчев, директор на "„Фонд мениджър на финансови инструменти в България“. 

Created by: noavis